Zwembad verwarmen met tyleenslang

Ik weet niet hoeveel graden je je zwembad op wilt warmen en in hoeveel. Zwembadverwarming dmv polycarbonaatplaatberichtenjuni 2011Zwembad verwarmen met radiatoren – Praktische en. Waterpomp nodig ( goedkoop mogelijk ) blijf.

Tyleen Zonnecollector project – Zwembad Forum,rh:zwembadforum. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Nu wil ik dit gaan verwarmen met zonne-energie. Ik zou dit willen doen met Tyleenslang. Hier een nieuw filmpje over de nieuwe pomp voor de zwembadverwarming. Home made pool heater nederlands swimmingpool.

Kan ik gewoon tyleenslang gebruiken voor de verwarming van mijn zwembad ? Of moet ik toch voor EPDM solar matten kiezen ? Betere resultaten worden gehaald met een tyleen slangen of matten. Belangrijk hierbij is natuurlijk hoeveel tyleen-slang (PE slang) denk ik. Verschillende bronnen gaven aan dat je voor zwembadverwarming .