Zwarte spuitbus action

Hier vindt u een selectie van ons ruime verf aanbod. Doe inspiratie op en maak een lijstje voor in de winkel. Creëer uw lijstje en ontdek hoe wij shoppen gemakkelijker leuker voor u kunnen maken.

Ik ben op het idee gekomen om de spuitbussen van de action te testen omdat ik merk dat er veel mensen zijn. Foto hoogglans zwart met een streep blanke lak. Even een reactie over de spuitbussen van de action.

Ook ik heb hier enkele staan, nl glans zwart wit glans en blanke lak.

Heey, ik wil mijn speedfight spuiten van de week. Nou zijn er mooie zwarte spuitbussen bij de winkel action die een hele mooie glans geven. Het prijsverschil is zo groot tussen de Action en bijv. Gamma dat ik overweeg om mijn huis in de Action verf te zetten. Geüpload door GirlOnTheWhiteBikeIk heb vandaag een budget DIY met verf van de action!

Het geluid is helaas heel zacht, hoop dat jullie. Heeft iemand ervaring met de spuitbussen van de Action (Zwart en blanke lak). De Primer was op, dus die ga ik nu kopen van het merk Motip.