Welke speen avent

Onze AVENT flessen zijn voorzien van Classic+ of Natural-spenen die een verschillend aantal gaatjes hebben. Welke spenen zijn het beste voor mijn baby? Rare vraag mischien… Maar ik hebruik de flessen van Avent.

Alleen met die spenen kom ik niet uit… Mijn meissie . Spenen voor flesvoeding zijn er in veel soorten en maten. Lees hier hoe je weet welke flesspeen bij je baby past en waar je op moet letten bij . Een fopspeen kiezen voor een pasgeboren baby?

Welke speen is dan het beste op het flesje? We hebben avent-spullen, maar ik zag dat je daar standaard-spenen voor hebt, maar ook de . Ik had nog dat starterspakket liggen van Avent en nu gebruikt ik deze. Alleen zit ik er een beetje mee welke speen ik moet gebruiken. Nu heb ik de Avent fles gekocht en het met speen geprobeerd alleen. Zou dan gewoon de en halen en kijken welke het beste gaat.

Welke fles past het beste bij jouw baby? De speen is zo ontworpen om ‘tepel-speen verwarring’ te voorkomen wanneer je . Hij had enorm veel last van krampjes en wilde absoluut niet uit mijn gewone Philips Avent flessen drinken.

Ik heb daarom Difrax spenen op Avent flessen.