Welke condensator voor motor

De startcondensatoren worden gewoonlijk gebruikt voor het aanlopen van een éénfase elektromotor in die gevallen waarbij een bedrijfscondensator niet . Ik wil graag de waarde voor een condensator voor het aanlopen van een fase motor die gebruikt wordt voor een tafelboor machine. Ik heb een elektrische waterpomp en de motor kan op 3en op 2aangesloten worden alleen ik.

Mijn vraag is dan ook wat voor soort condensator en van welke capaciteit hoort hier op? Het is een 1-fase 2V motor van KW met 13tpm. De motor heeft een vermogen van 2PK op 2Volt en een COS van 8. Welke gegevens heeft U nodig om voor mijn waterpomp die ik .

Hangt er maar helemaal vanaf welke functie de condensator heeft. Is het een enkelfase motor, of een 3fase met steinmetzschakeling, of nog . Hij komt voor in ieder huis als circulatiepomp, brandermotor, wasmachinemotor, etc. Deze 3-fase spanning is de reden dat draaistroommotoren nagenoeg. Iemand heeft me verteld dat ik mijn drie fase motor op gewone netsroom zou kunnen aansluiten. Welke condensator gebruiken, hoeveel uF?

Aansluiten fase motorberichtendec 2016SEW RFelectromotor – hoe aansluiten? Hulp nodig: aandrijving schrootmolenberichtenmei 2015Welke aansluiting is wat? SeniorenNet – de startpagina voor senioren: de.