Vochtvreter in auto

Vocht in de auto veroorzaakt beslagen autoramen. Een auto vochtvreter voorkomt die irritant beslagen ramen. Als u veel vocht in de auto heeft, zet er een vochtvreter of een bak zout in.

Als de zon schijnt eventjes allle ramen op een . Er zijn maar twee vochtvreters in staat om de auto écht vochtvrij te maken, en die hebben allebei een stekker! Dus als je geen stopcontact in de buurt hebt kun je . Iedereen die wel eens last heeft van schimmel of beslagen ruiten in de auto, zoekt naar een oplossing voor deze problemen.

Zeker als ik de hond (nat van de regen) in de auto heb is het een drama. Ik heb ook een tijd een vochtvreter in m,n oude auto geha m,n . Ik heb het zelf eens in de auto geprobeer toen het er zo vochtig was, dat ik . Zelfs een vochtvreter in mijn auto gezet en helpt niet. Ik heb even onder de vloermatten gecheckt en matje was vochtig vanonderen. Nou hebben wij de tip gekregen dat het helpt om een vochtvreter in de auto te zetten. Er is dan minder vocht in de auto en de ramen beslaan . Vochtvreters koop je eenvoudig online bij bol.

Pingi Luchtontvochtigers Pingi auto-ontvochtiger 300gr NL.

Natuurlijk had ik ook de vochtvreters van b. Wij gebruiken de vochtvreter van de Action in de auto, werkt perfect in de .