Verlichting boven werkbank

Steeds vaker worden LED-strips gebruikt voor werk verlichting boven een bureau of werktafel. Het voordeel bij het gebruiken van een . Ik merk de laatste jaren dat mijn ogen wat achteruitgaan en ik wil daarom nu betere lampen aanschaffen voor boven de werkbank.

Ik heb boven mijn werkbank een tl balk hangen van Watt. Verlichtingssterkte wordt uitgedrukt in Lux. In dat in dit geval de tafel of werkbank nog een meter lager staat en dat dan ongeveer een kwart . Op de werkbank nog een bureaulamp en eenzelfde nog boven de .

Benodigde sterkte van verlichting boven werktafel – Ik. Gratis Adviseurs – Online vraag antwoord. Ik overweeg een TL(pendel)lichtarmatuur . Maar ik moet wel zeggen dat je wel een redelijk egale verlichting hebt.

Ik wil goede verlichting boven de werkbank zodat daar goed te . Ik heb een werkbank (zie foto) gemaakt nu alleen nog een werkblad waarvan kan ik hem het beste maken.