Veer kapot auto

Ik had een tijdje geleden ook de veer aan de linker voorkant kapot. De rekening was toen ongeveer €1euro. Helaas is dagen later ook de rechter voorveer .

Dat je niks merkt is heel normaal, je moest eens weten wat mensen niet merken aan een kapotte auto winking smiley. Twingoberichtenjan 2015Word ik opgelicht? Rare bijgeluiden en schrapend achterwiel rechtsachter.

Auto met Nieuwe APK, week en de voorveer breekt.

Mijn auto heeft de zelfde type ophanging en (met krik en zonder luchttol) was ik er ook wel zo lang mee bezig denk ik. Een goed veersysteem moet zowel veerkracht als demping bezitten. Om dat te bereiken is elke auto uitgerust met veren en schokdempers.

Vanavond had ik weg willen gaan met de auto. Op het moment dat ik bij mij in de straat over een bultje wilde rijden, hoorde ik een harde . Wat bleek de linker voorveer was afgebroken. O ja, vergeten, het is een auto van net jaar met een kilometerstand van 86300.

Aan de auto is mij helemaal niets opgevallen, niks geen rare dingen. Wij monteren en vervangen ook alleen de veer die kapot is mits de .

Weet u wanneer u uw schokdempers moet vervangen? De veerpoten hebben tevens de taak om de wielen van de auto te .