Veer auto kapot

Ik had een tijdje geleden ook de veer aan de linker voorkant kapot. De rekening was toen ongeveer €1euro. Helaas is dagen later ook de rechter voorveer .

De kosten voor het vervangen van de veer + fuseekogel + grote beurt + apk. Ik ga er vanuit dat voor die prijs de auto ook wordt uitgelijn . Veerpoten vervangen bij nieuwe schokdempers? Fiat Seicento Schokdempers vervangenberichtenjuli 2013Auto met Nieuwe APK, week en de voorveer breekt.

Mijn auto heeft de zelfde type ophanging en (met krik en zonder luchttol) was ik er ook wel zo lang mee bezig denk ik. Vanavond had ik weg willen gaan met de auto. Op het moment dat ik bij mij in de straat over een bultje wilde rijden, hoorde ik een harde . Een goed veersysteem moet zowel veerkracht als demping bezitten. Om dat te bereiken is elke auto uitgerust met veren en schokdempers.

Vorige week is mijn chassis veer links voor afgebroken. Wat bleek de linker voorveer was afgebroken. O ja, vergeten, het is een auto van net jaar met een kilometerstand van 86300.

Mogelijk blijft je auto in evenwicht omdat de veer op de schotel blijft hangen.