Standaard hoogte commode

Kijk goed wat een prettige werkhoogte is. Het is fijn als je met je voeten onder de commode kunt, zodat je niet voorover . De hoogte van een commode is erg belangrijk.

Achterzijde en zijkanten zijn voorzien van een opstaande rand met een minimale hoogte van cm of de commode staat vlak tegen de muur geplaatst. Wat is nou de ideale afmeting voor een commode als je zelf bent. Ik heb het idee dat deze voor mij de ideale hoogte is!

Standaard commodes zijn net aan de lage kant.

Heeft iemand enig idee hoe hoog een gemiddelde commode moet zijn? Is dit een goede hoogte voor een commode, ik ben zelf 78. Alleen ik zie dat volgens de standaard een commode zeker 55cm diep moet zijn . Ik ben benieuwd hoe hoog de commode bij andere lange mensen is! Het aankleedkussen moet volledig op de commode kunnen liggen. De hoogte van de kast is afhankelijk van je eigen lengte. Ik weet dat een commode minstens 90cm hoog moet zijn.

Zelf wil ik deze iets hoger omdat ik best lang ben.