Schoenen goud spuiten

Spuit de tweede laag, deze mag wat dikker opgezet worden maar doe voorzichtig! Maar nu wil ik dan toch mijn zwarte laarzen overspuiten in grijs of tan (weet ik nog niet helemaal). Dekkende schoenverf voor gladleder in 30ml glazen flacon.

Met een handig kwastje zodat u zelfs de moeilijkste plaatsen gemakkelijk kunt verven. Een video waarin ik laat zien hoe je een paar schoenen van kleur kan veranderen. Doe oude kleren aan en een leg een oud laken of een stel kranten onder de schoenen.

Plak eventuele randjes of stukjes af met schildersplakban eventueel.

Deze leerverf is perfect voor het verven van uw lederen Schoenen. Brush-it schoenverf in Goud voor het dekkend verven van glad lederen schoenen. Gemakkelijk schoenen verven met een meegeleverd . Schoenen maken de man, maar ook zeker de vrouw. Spuit de volgende dag je pumps in met een beetje haarlak zodat de glitters. Je kunt kiezen voor goud zoals op het plaatje, maar ook in een sterk contrasterende kleur.

Ik heb hele mooie schoenen gezien (pumps) maar ze zijn er alleen nog in het beige en ik wil ze in het zwart.