Rubber blok krik

RUBBEREN OPNAMEBLOK VOOR KRIK ATU x MM. Krik onderdelen Al-Ko (Kunststof blokje). Beschermrubber voor garagekrik – stuks.

Universele rubberen blok voor gebruik op een koloms hefbrug of schaarhefbrug. De levertijd van dit artikel bedraagt . Op Speurders vind je Universele Krik Adapter Rubber blok ter beschermin. Te koop BMW en Mini Krik Adapter Rubber blok ter bescherming drukpunt carrosserie.

Past op in kunststof drukpunt van carrosserie en voorkomt dat deze . Set van rubberen blokken verbonden met een nylon lint. Om dit te compenseren heb ik een speciaal rubber blok gemaakt,. Wel vreemd want volgens mij ziet de krik er voor Sen Ohetzelfde uit? Mike wat anders bedoel eerder een ophoog blok voor je krik, voor bv auto’s met side-skirts, daar kan je dan niet bij met een . Kenmerken:conditie: nieuwlevering: ophalen of verzendensoort onderdeel: klein materiaalomschrijving:mercedes krik adapter rubber blok ter bescherming .

Universele Krik Adapter Rubber blok ter beschermin in Provincie Limburg Onderdelen op Kapaza. De wagen moet meestal verder omhoog dan met de standaard krik mogelijk is. Rubber zadelpad beschermt de onderzijde van uw auto.

Echter naarmate ik de krik hoger draai, om het wiel los van de grond te krijgen. Kan iemand mij vertellen waar ik best mij krik plaats zodat ik geen schade. Wat kan je doen om deze rubberen blokken niet te beschadigen? Te koop Mercedes Krik Adapter Rubber blok ter bescherming drukpunt carrosserie. Universele Krik Adapter Rubber blok ter bescherming drukpunt carrosserie Te koop Universele Krik Adapter Rubber Gebruik van krik zorgt voor het verdwijnen . Geschikt voor Type: Alle typen Autop, Stenhoj, Slift, Becker en Hornstein.

Ook zeer handig als opnameblok voor uw krik of as-steun! Ik heb er alleen een rubber lapje op van mm dik. Maar ik voel er niet zoveel voor om met losse blokken hout te gaan werken.

Ik gebruik wel een stukje rubber tussen de krik en de krikpunten om.