Remklauwen rood maken

Lees onze handleiding en tips over remklauwen verven hier! Foliatec Universal 2C Spray Paint – rood glanzend 1x400ml. Van binnen komt dat wel goe en nu wil ik van buiten de remklauwen graag rood maken. Ondertussen heb ik al wat informatie gevonden en . Wat mij mooi lijkt om de remblokken rood te maken. Tutorial: Remklauwen verven + test tussen remklauwen verven en spuiten.

Vandaar dus mijn keuze mijn remklauwen rood te maken. Set bestaande uit: 2-componenten hittebestendige remtanglak, remmenreiniger, . Al snel toen ik de auto had ben ik begonnen met het rood maken van de remklauwen. Ik stond klaar met twee spuitbussen, maar toen ik zag wat er allemaal . Dan met de reiniger erop spuiten en alles netjes helemaal schoon maken.

Vervolgens spuit of verf je je remklauw of remtrommel roo het . Vraagje : ik zou voor iemand zijn zwarte remklauwen van zijn 9rood moeten maken. Maar ik heb er geen flauw benul van hoe?