Motorblok verf motip

Nu hebben ze hier bij de Autowaard wel MOTIP motorlakken,. Die VHT verf heb ik geen ervaring mee, Motip wel en dat is echt rotzooi. Ik heb mijn cylinderkop gespoten met motip engine paint, omdat deze.

Deze verf was speciaal voor motorblokken ,benzine bestendigd en tot . MoTip – Hittebestendige lak Mat 800ºC in Spuitbus – 400ml – Diverse. Goedkope MoTip Hittebestendige Lak kopen? Koop hier dit product in spuitbus tot 800ºC voor het spuiten van uitlaten van auto’s, motoren, brommers, scooters .

Lak voor het behandelen van motorblokken. De lak is krasvast en stootvast en bestandtegen benzine, chemicaliën en . Knelpunt is een beetje het spuiten van remklauwen en motorblok. Ik doe dit met hitte bestendige verf (spuitbus) van Motip, maar die verf lijkt mij . De lak is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

Kan ik normale MOTIP spuitlak gebruiken om het blok te spuiten? De motip verf is voor een blok beter, een ander blok had ik hiermee . Motorblok zelf mat zwart spuitenberichtenjuni 2013Motorblokje spuitenberichtendec 2009Slechte lakberichtendec 2008Meer resultaten van motor-forum.

Verf Motip, voor motorblok, zwart – 4taktwinkel.