Lpg verdamper schoonmaken

De verdamper van de LPG installatie heeft niet het eeuwige leven. Maar wat ik mij afvraag is het mogelijk een impco e verdamper alleen schoon te maken of moet. Hallo, Waaraan kan je merken dat je LPG verdamper versleten is?

Koltec systemen die verdeler moet je schoonmaken en invetten met een . Krijg na de vakantie een nieuwe verdamper: Garantie! Ik heb een probleem met mijn Nissan Micra 1. Laat ‘m schoonmaken (of reviseren) en hij is weer als nieuw!

Oorzaak van een defect verdeelhuis is meestal een verdamper die van top tot teen verrot is . Ik wil iets melden, waarmee LPG rijder hun voordeel kunnen doen. Mijn 1had een LPG installatie die startte op benzine. Maar dat werkte niet altijd even lekker.

Sludge verwijderen uit de verdamper en actuator – indien aanwezig . Hier zien we de elektrische choke van de verdamper, het palletje aan de andere kant drukt het membraan naar beneden waardoor er extra gas vrij komt, deze . Soms slaat hij de lpg toevoer zonder pardon af . Schoongemaakt met wasbenzine en de houder zover ik erin komen. Helaas niet het gewenste resultaat en .

Mijn verdamper moest gereviseerd worden, . Na m’n zoektocht op het net, vermoed ik . Zit er een filter tussen de verdamper en de verdeler ? Deze wordt gebruikt om zelf de membranen en zonodig o ringen van de verdamper te vervangen. Remedie: Verdamper uit elkaar halen, schoonmaken, en weer in elkaar zetten. Om verschillende redenen kan het tijd zijn om een verdamper te reviseren.

Hij lekte de laatste tijd ook veel koelvloeistof en liep als een krant op LPG, terwijl hij dat nooit had gedaan.