Liften door europa

Je ziet ze niet vaak meer: een zwaar bepakte reiziger met een stuk karton, waarop een verre Europese stad staat geschreven. Het is misschien wel het ultieme avontuur; liften door Europa. Met alleen een rugzak met hoognodige spullen en een wegenkaart op pad.

Wie écht goedkoop wil reizen, gaat liften. Mijn rechterduim heeft mij enkele zomers geleden door half Europa gevoer waarbij ik in totaal ruim . Misschien dus liften door Europa deze zomer? Tot mijn verbazing kan ik nergens goede informatie vinden vandaar dat ik hier dit topic open.

Liften door Europa – Wereldwijzer Reisforumsberichtendec 2015jarige meid wil samen liften door europa. Liften is eigenlijk gratis meerijden met mensen in de auto. Een liftvakantie is een vakantie waarbij men door middel van liften op vakante gaat, . Ik kondigde vorige week aan dat ik ga liften door Europa!

Maar ik ben wel van plan om het zo veilig en leuk mogelijk . Liften en lifters kunnen elkaar vinden via deze liftcentrale. Bestuurders worden beoordeeld door hun passagiers dus dat geeft .

Via Eurostop, de liftcentrale van Taxistop, kan je kostendelend liften naar elke. Als chauffeur kan je een flink deel van je reiskosten recupereren door je lege. Ben je avontuurlijk ingestel heb je niet veel te besteden, maar wil je toch op reis kunnen?