Lg wasmachine storing 5e

Een wasmachine geeft een 5E foutcode als er een probleem is met de afvoer van de machine. Er zijn diverse mogelijke oorzaken voor deze . Als ik de wasmachine LG WD-12FBN start verschijnt code 5E wat moet ik doen om.

Ik krijg storing 5E of SE wat betekend dat kan deze code niet vinden in . Lees hier wat u kunt doen om de storing te verhelpen. How-to; Wat moet je doen als de foutcode 4E of 5E in het display van je wasmachine verschijnt. Goedendag Allemaal , Ik heb een LG Wasmachine wd 123FbN: Geeft fout code SE ( sensor fout ) Weet iemand hoe ik dit moet oplossen ?

Kunt u mij vertellen wat een SE melding is bij het merk LG. Bij het aanzetten krijg je meteen deze melding en wasmachine draait niet. Mijn LG wasmachine geeft ineens storing SE op de display, dus heb ik de afvoerpomp schoongemaakt.

Toen heb ik het opnieuw gestart, en hij . Samsung 5E foutcode foutcode in uw wasmachine? Wij zijn zeer ervaren en kunnen uw Samsung wasmachine tegen lage . Vindt hier de foutcode van uw merk wasmachine en probeer zelf de storing op te lossen.