Krakende vering auto

Graag zou ik aan de auto techneuten willen vragen: Wat zou dit. Is dat het kraken van de vering voor of het rammelen achter? Auto kraakt achter volgens mij in de vering of in een.

Opgelost: Krakende achtervering of kofferbak : Techniek – W124Club. Ook als de auto stilstaat en ik druk op de. Mijn Omaakt een krakend geluid bij de voorste schokbrekers.

Voornamelijk bij drempels, maar ook gewoon bij in- en uitveren tijdens het.

Daar ik m’n auto afgelopen april gekocht heb viel het nog onder de garantie. Krakende dempers of verenfeb 2013Krakende rubbers? Het valt me op dat het alleen bij vorst is, en als de auto warm is dan hoor ik het nietĀ . Ik rijd met een Opel Astra gtc van maanden ou die vanaf dag verlaagd is met irmscher (opel) veren (bij de opel dealer gebeurd). Toen het kouder werd begon mijn voorvering te kraken bij drempels en verlaagde stoepen. Ik heb daarop de (opel) garage de auto na latenĀ . Kan mij iemand vertellen hoe ik van het kraken afkom als ik een drempel op of af rijd dit geluid heb ik alleen aan de rechterkant voor.

Mijn AX’je maakt wat krakende geluiden bij hobbeltjes, vooral grote hobbels. Ik wil namelijk nog met de auto op vakantie, maar anders vervang ik ze denk ik.

Mijn Ford Ka Maakt Aan De Voorzijde Een Krakend Geluid Van De.