Jerry timmer hoefsmid

Voor koud en warm beslag, zo nodig worden er hoefcorrecties uitgevoerd. Hoefsmederij Jerry Timmer is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Hoefsmederij Jerry Timmer en anderen in contact te komen.

Hoefsmederij Jerry Timmer is on Facebook. Join Facebook to connect with Hoefsmederij Jerry Timmer and others you may know. Bekijk de profielen van mensen met de naam Hoefsmederij Jerry Timmer.

Word lid van Facebook om in contact te komen met Hoefsmederij Jerry Timmer en.

Wie weet er een goede hoefsmid die ook ijzers kan beslaan in de omgeving van. Jerry Timmer, super smi met echt heel veel geduld. GeĆ¼pload door Hoefsmederij VonkTijdens en na mijn opleiding heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende hoefsmeden.

Timmer uit Meppel, zodat ik veel aan het werk ben. Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel werkervaring opgedaan bij verschillende hoefsmeden; Willemjan Bouwhuis uit Holten en Jerry Timmer uit Koekange.