Hittebestendige verf uitlaat

VHT Flameproof is een zeer hittebestendige uitlaatlak voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten, spruitstukken en andere onderdelen die aan extreme hitte . Ik heb de uitlaat van mijn transalp gespoten met hittebestendige verf. Daarna heb ik de uitlaat ontvet met een spuitbus remmenreiniger.

Waarmee houden bv crossers hun uitlaat eigenlijk zwart? Is er ook hittebestendige verf die langdurig op uitlaatbochten blijft zitten? Je maakt je uitlaat warm met een verf fohn (ongeveer 3graden) . Alleen is de uitlaat een doorn in mijn oog.

Deze wil ik spuiten met hittebestendige lak. Heb al op internet gekeken welke lakken hiervoor . Hittebestendige uitlaatlak tot 800ºC in spuitbus voor het spuiten van uitlaten van auto’s, motoren, brommers, scooters etc. GAMMA spuitlak hittebestendig zwart 4ml is speciaal bedoeld voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten en kachelpijpen.

Voorkom dat de uitlaat van uw scooter of brommer lelijke roestplekken krijgt. Krasjes en andere beschadigingen op tijd behandelen met hittebestendige spuitlak .

Doormiddel van onze hittebestendige verf voor uw uitlaat voorkomt u dat uw uitlaat extreem gaat roest. Onze hittebestendige verf beschermt uw uitlaat tegen . VHT uitlaatlak is een zeer hittebestendige lak (tot wel 1093°C) voor gebruik op uitlaten, spruitstukken, turbohuizen, kachels en andere delen die zeer warm . Motip Hittebestendige lak voor het behandelen van bv uitlaten, deze lak is geschikt tot 8graden. Voor Fazers met het zwarte uitlaatsysteem is de uitlaat zo’n onderdeel.

Natuurlijk kun je het uitlaatsysteem ook spuiten met hittebestendige matte lak, . Ik wil iets met hittebestendige verf spuiten, maar ik vroeg me af wat voor primer ik. Haal een paar bussen VHT als je op de uitlaat wilt spuiten. SP zwart gespoten met hittebestendige lak. Ik heb destijds van mijn oude Suzuki de uitlaatbochten zwart gespoten met hittebestendige verf. Zou het helpen als ik de uitlaat vanaf katalysator tot einddemper zwart spuit met hittebestendige verf 650°C? Daarna spuiten en moffelen met hittebestendig zwart.

Met het in je uitlaat drukken van een verfstripper, ben je de boel aan het moffelen, Hendry. Hittebestendige verf kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.