Gebruiksaanwijzing magnetron sterilisator

Ik wil mijn borstkolf steriliseren met de magnetron sterilisator van Avent maar ben de gebruiksaanwijzing kwijt. Nu zit er geen gebruiksaanwijzing bij en ik vraag me af hoe die werkt. Vul de sterilisator met fles onderdelen of andere te steriliseren producten volgens het vulschema verderop in deze gebruiksaanwijzing.

De starterset met AVENT-magnetronsterilisator is licht en compact, ideaal voor thuis en onderweg. Bekijk en download hier de handleiding van Philips-Avent SCF2Babyverzorging. Laat de sterilisator afkoelen voordat u deze uit de magnetron verwijdert.

Heb de gebruiksaanwijzing niet meer dus weet iemand van jullie het?

Ik doe het in een pan op het vuur, maar heb ook een magnetron sterilisator gekregen (alleen zonder gebruiksaanwijzing, handig he). Met de handige, kleine ABaby Kids magnetron-sterilisator doodt u 1 van. Handig voor ‘uitkoken’ van babyflesjes, kolfspullen, speentjes, enz.

Had er al ervaring mee op mijn werk (kinderopvang) en vind het voor thuis ook makkelijk.