Gebroken veer auto doorrijden

Aan de auto is mij helemaal niets opgevallen, niks geen rare dingen. Je kunt in veel gevallen lang rijden met een gebroken veer zonder dat . Mogelijk blijft je auto in evenwicht omdat de veer op de schotel blijft hangen.

Kan het veel kwaad om met zoiets door te rijden eigenlijk? Ik heb nooit wat gemerkt tijdens het rijden, terwijl dit euvel toch wel. Hoe kan het dat de veer ineens gebroken.

Ik ga er vanuit dat voor die prijs de auto ook wordt uitgelijn de monteur had het over een totaalprijs.

Auto met Nieuwe APK, week en de voorveer. Waar merk je aan als je veer gebroken is? Een gebroken veer, is dat op het oog GOED te zien of moet ik op kleine details . Dat je auto bij een gebroken veer onbruikbaar is geworden, is ook jammer. Met de meeste auto’s kun je gewoon rijden met een gebroken veer. Fordberichtendec 2008onze smart ging kapot, het dramaberichtenokt 2006Renault Twingo veren breukberichtenmaart 2003Meer resultaten van radar.

Gebroken voorveer auto, wat zijn de kosten ongeveer voor vervanging. Toen ik keek zag ik dat de voorveer gebroken was. Het betreft een Renault uit het jaar ’99.

Ik twijfel er aan wat te doen, vervangen of er voorlopig gewoon mee doorrijden. Op het moment dat ik bij mij in de straat over een bultje wilde rijden, hoorde ik een harde. Gelijk de auto aan de kant en gekeken, maar tis donker dus kon niets zien. Als de veer tussen de draagarm zit zal deze onder de auto vervangen .