Gebroken achterveer auto

Een gebroken veer, is dat op het oog GOED te zien of moet ik op kleine details . De gebroken veer staat stevig op de nummer positie in de Top van missers. Met daarlangs een gebroken veer 2) Voorveer macpherson veersysteem, met .

Tijdens het rijden hoorde ik een harde knal. Toen ik keek zag ik dat de voorveer gebroken was. Het betreft een Renault uit het jaar ’99.

Hij is echter afgekeurd omdat de linker achter veer is gebroken.

Tja met de apk moet je veer wel heel zijn ja, krik de auto omhoog , as steun . Mijn rechter achterveer is gebroken en de Opeldealer berekende dat. Deze vraag is oorspronkelijk op AutoVraag gesteld door djdenouden. Hoe kan het dat de veer ineens gebroken. Ik ga er vanuit dat voor die prijs de auto ook wordt uitgelijn de monteur had het over een . Stugge vering na reparatieberichtensept 2016Auto met Nieuwe APK, week en de voorveer breekt.

Mogelijk blijft je auto in evenwicht omdat de veer op de schotel blijft. Een gebroken, gescheurde of ondeugdelijk bevestigde veer van de wielophanging was in 20het meest over het hoofd geziene afkeurpunt .