Fles dr brown

Brown’s werd ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown en is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid . Flessenverwarmer Deluxe voor brede en smalle fles. Replacement kit brede halsfles 270ml Nieuw!

Brown’s zijn gemaakt van klinisch geteste siliconen. Door de zeer zachte textuur en speciale vorm . Ik ben echt zo blij met deze fles van dr brown, ik was echt ten einde raad. Ik heb echt allerlei soorten flesjes gebruikt van andere merken maar mijn dochter .

Brown’s flessen, spenen en meer koop je bij Prenatal. Bovendien had ik nog een fles liggen, waardoor ik ervoor koos om Dr. Browns te proberen en geen nieuwe speen aan te schaffen voor de fles . De Dr Browns fles heeft een uniek systeem wat ervoor zorgt dat je baby tijdens het drinken geen lucht binnen krijgt. Dr Brown flessen werken tegen darmkrampjes. Het unieke de Dr Brown fles deze voorkomt dat er lucht in de melk komt. De werking van de fles is wetenschappelijk aangetoond.

Met het Natural Flow-ventielsysteem van Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder .