Dweil met reservoir

Bekijk vergelijk het ruime assortiment dweilmoppen en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online! Met een mop of mopset dweil je in een handomdraai de vloer. Hardnekkige vlekken pak je aan met een schrobber.

Diverse vloerwissers kun je droog en nat . Super handig deze dweil, een omgevallen beker, natte schoenen op de . Review: Leifheit Vloerwisser met reservoir. Voor mijn verjaardag kreeg ik deze vloerwisser van Leifheit, met reservoir: Ik had de wisser op mijn .

Vervolgens werden de klemmetjes waarmee je de dweil aan de stok bevestigt lam, waardoor ik. Een dweil met waterspray is een lichte dweil waarbij je water in het waterreservoir doet en vervolgens met een soort handrem water op de . Ik heb nu wel zo’n stok met dweil eraan die je dan ook nog kunt wassen, maar het. Ik heb zo’n systeem waar je water in een reservoir doet, .