Dr brown fles

Brown’s werd ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown en is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid . Brown’s zijn gemaakt van klinisch geteste siliconen. Flessenverwarmer Deluxe voor brede en smalle fles.

Replacement kit brede halsfles 270ml Nieuw! Het unieke gepatenteerde ventielsysteem; dat is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen.

Ik ben echt zo blij met deze fles van dr brown, ik was echt ten einde raad.

Ik heb echt allerlei soorten flesjes gebruikt van andere merken maar mijn dochter . Brown’s flessen, spenen en meer koop je bij Prenatal. Allereerst begon ik met de Difrax fles, die je kunt kopen voor een prijs van 95. Brown’s flessen werken perfect bij darmkrampjes.

De Dr Browns fles heeft een uniek systeem wat ervoor zorgt dat je baby tijdens het drinken geen lucht binnen krijgt. Dr Brown flessen werken tegen darmkrampjes. Het unieke de Dr Brown fles deze voorkomt dat er lucht in de melk komt.