Dr brown fles papspeen

Wat is het verschil tussen een standaardfles en een brede halsfles? Ook geschikt voor gulzige eters en grove voeding (johannesbroodpitmeel). We gebruikten de papspeen van etos huismerk op de dr Brown fles (de smalle).

Uit de papspeen knipten we twee hoekjes van het kruisje en . Rijstebloem wanneerjuli 2016Rijstebloem speenjuli 2012Meer resultaten van forum. Brown’s zijn gemaakt van klinisch geteste siliconen. Wij hebben een dr brown fles, maar ik las op internet alleen maar dat je met die fles geen pap kunt geven ook al zet je er een papspeen op.

Past op alle standaardflessen (prematuurfles, 1ml. en 2ml.). We hadden een 1-2-speen gekocht (het cb zei of een 1-2-speen of een papspeen), ik heb eetlepels in de fles gedaan en daarna goed geschud. Browns flessen met een ontluchtingspijpje en die gaat super met . Er zijn meerdere spenen en ook een papspeen. Ik ben zelf ontzettend tevreden over de Dr Brown flessen en de pap krijgt hij met een speen . Brown’s flessen werken perfect bij darmkrampjes. Ik wil thijmen graag pap uit een fles geven in de ochten maar ik kan niet de goede speen.

Ze hebben ook spenen voor dikkere voeding (papspeen) van Dr Brown! Brown en Difrax, ik heb ze allemaal uitgeprobeerd.

Wel drinkt hij zijn fles nog steeds in minuten leeg. Ik doe halverwege de fles de speen om wisselen met een pap speen van avent een 1-2-speen en dan . Wij hebben ook de Dr Brown fles, die gebruiken ze op het kdv voor de afgekolfde bv, dus ik heb geen flauw idee. Wanneer je wat dikkere vloeistoffen gaat geven aan je kindje kun je prima de flesspeen van dr.

Kruidvat Brede Hals Standen Flesspenen. Dr Brown’s Level 3M+ Flesspenen voor Standaardfles. Ik stuurde mijn vriend naar de Etos om een Dr.

Toen River pap kreeg, kocht ik de bijbehorend pap speen, maar dit . Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Dr Brown’s Speen Brede Hals Fles Fase Pap (2st).