Difrax flesspeen vacuum

Mijn dochter van weken krijgt flesvoeding uit de difrax s-bottle. Er zit speen s op, maar ze zuigt telkens de speen vacuüm! Dacht dat dat niet kon aangezien er een ventiel onderin die fles zit.

Vandaag een kers speen maat M gehaal want ik dacht dat ze er misschien niet genoeg uit krijgt en hem daarom vacuum zuigt doordat ze . Difrax-fles mijn ervaringen met de Difrax-fles, niet nr. Hierbij wil ik een klacht melden over Difrax : mijn zoon van weken oud drinkt het fijnst uit uw difrax flessen maar heb 14-20een fles er . Tommee Tippee flesberichtenfeb 2011Meer resultaten van kindjeopkomstforum.

Je baby kan dus ongestoord doordrinken en daarna lekkerder slapen! Welke fopspeen is geschikt voor mijn kindje? Welke flessenspeen kan ik het beste kiezen? Ik gebruik difrax fless en eerlijk gezegd doet Kyra het hier super op. Maar ik merk dat ze soms de fles helemaal vacuum zuigt, . Bekijk onderwerp – Speen vacuum zuigen.

Nu zuigt ze dus constant die speen vacuum. Ehm avent flessen heb ik nooit gebruikt maar wel de difrax flessen.