Difrax fles gebruiksaanwijzing

Dé S-fles: de beste babyfles tegen darmkrampjes de nummer babyfles in Nederland! Babyflessen zijn onmisbaar in het eerste levensjaar van je baby. Doordat mijn dochter van dagen te snel uit de avent fles speen dronk ben ik nu over gestapt op de s-fles.

Difrax flessensept 2011difrax s-flesjuni 2009rietjesbeker van Difrax of van. Ik heb een vraag over de difrax S fles. Heb hem net aangeschaft maar kan niet echt wegwijs worden in de gebruiksaanwijzing van deze fles.

De S-fles is niet voor niets de meest verkochte babyfles in Nederland.

De Difrax-fles is niet mijn eerste keus, maar fijn voor achter de hand als je baby de AVENT-speen niet pakt. En die S-vorm, toch fijn tegen lucht inslikken. Ik gebruik difrax fless en eerlijk gezegd doet Kyra het hier super op.

Maar ik merk dat ze soms de fles helemaal vacuum zuigt, . Zoals de titel aangeeft gebruiken wij difrax s-flessen met een difrax kers speen. Met de grote flessen zuigt mijn dochtertje nu steeds de speen .