Difrax 123 speen gebruiksaanwijzing

Nou ik wilde dus heel enthousiast mjn spenen gaan vervangen van mijn difrax flessen. Momenteel gebruik ik maat S maar omdat ik Johannes . TIP: Wil je tijdens het voeden de positie van de 1-2-speen aanpassen?

Nu heb ik voor de tweede keer een 1-2-speen gekocht en heb gevraagd hoe het. Ik heb de spenen in de s-fles van difrax gedaan. Dewi kreeg er amper wat uit, toen toch maar even de gebruiksaanwijzing gelezen . Er zit bij de standenspeen geen boekje met gebruiksaanwijzing, dus je.

Ik ben overgestapt van avent naar difrax omdat ze avent slecht dronk. Ronde tepelvormige speen waardoor baby’s snel wennen aan het drinken uit een fles. De speciale zachte afwerking voelt aan als de . Met de 1-2-Doseerspeen went je baby snel aan het drinken uit een papfles. De speen is sterk te vergelijken met de moederborst: de speen . Het is zeker een ding met gebruiksaanwijzing Erg blij.

Ik gebruik de standen speen van Difrax en ik vind hem prima werken. Trek de flessenspeen op een willekeurige manier door de flessenring (houd geen rekening met de nummers op de speen); 2. Met de Difrax 1-2-speen Natural doseert u de hoeveelheid voeding en daarmee bepaalt u de drinksnelheid van uw baby.