Co2 reactor extern

Vt CoReactor Extern Tot Aquaria Van 3. De CoReactor van VT is vernieuwt de Capaciteit gaat tot 3. Aqua Medic Externe Reactor 100 schrijf ook een recensie.

Gesloten externe CO2-reactor voor aquaria tot 2. Deze COreactor is lekker efficiënt in het oplossen van je CO bijna niets wordt verspild! Bovendien is hij heel eenvoudig te installeren: je plaatst hem gewoon . Een tijdje geleden vond ik op het UKAPS forum een interessante topic van Alastair (zie zijn aquascape hier) om zelf je externe COreactor te .

Al geruime tijd maak ik gebruik van een C02-installatie en een zelf gebouwde externe diffusor. Nu heb ik zo’n goede ervaring hiermee dat ik onlangs een . VT COREACTOR EXTERN TOT AQUARIA VAN 2. LTR Deze externe reactor kunt u met een bypass van 12mm tussen het filter systeem plaatsen. In combinatie met mijn Eheim-Ecco-22zoek ik een kwalitatief bewezen goede externe reactor die niet zo’n enorm formaat heeft. In het schema van de externe COreactor is te zien dat de toevoerstroom vanaf .