Blender ijs crusher

Daarom adviseren we een blender met ice-crush functie. Deze blender ice-crushers malen harde ijsblokjes door je . Een blender maakt het snijden en pureren van groenten en fruit heel gemakkelijk.

Sommige blenders zijn uitgerust met speciale mesjes voor het . Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Wil je regelmatig smoothies maken met bevroren vruchten, bessen en ijs? Dan is het verstandig om een blender te kiezen met méér dan 5Watt vermogen.

Met deze handige Tomado blender met ice crusher maak je o. Met een vermogen van 8Watt, snelheden en een . Blenders koop je eenvoudig online bij bol. Aantal snelheden: 1; Afneembare mengbeker; IJscrusher; 6Watt. Maar ik geloof niet dat ik mijn ijsblokjes met mijn mixer uit 19kapot ga krijgen, dus ik moet vermoedelijk. Ik heb er een van Philips met een special ijsstand voor het bevroren fruit.

Voor bevroren fruit het beste een blender met ice crusher stand.