Blanke lak action

Hier vindt u een selectie van ons ruime verf aanbod. Doe inspiratie op en maak een lijstje voor in de winkel. Ik ben op het idee gekomen om de spuitbussen van de action te testen omdat.

Zo ja, wat kan ik beter gebruiken een spuitbus of de lak aanbrengen met een roller? Het prijsverschil is zo groot tussen de Action en bijv. Ook is de uitstraling van een goede kwaliteit lak veel mooier.

Wie heeft er ervaring met de spuitbussen van de Action op kunsstof.

Ook ik heb hier enkele staan, nl glans zwart wit glans en blanke lak. Ik weet dat ik hierbij er over heen kan gaan met blanke lak. Maar vroeg me af of dit ook kan met acrylverf. Ik vroeg me af of er hier mensen zijn met ervaring over de Primer, blanke lak en andere lak van de action.

Ik gebruik veelvuldig transparante lak. Deze terpentine lak trekt mooi in het hout, precies wat ik dus zoek.