Bison kit verwijderen

Ik wil( een grote hoeveelheid) bisonkit verwijderen van tegels op de vensterbank. Ik ben tot nu toe bezig geweest met thinner in combinatie met . Opgedroogde lijmresten zijn alleen mechanisch te verwijderen of met een .

Ik heb een x aantal magneten met bison kit op een stuk MDF gelijmt. Geüpload door BisonNederlandStappenplan oude kit verwijderen, aan de slag met siliconenkit en nieuwe kit aanbrengen in de. Bij het bevestigingen van het rubber aan de onderkant van mijn hardtop zijn er wat hinderlijke resten van bizon kit achtergebleven.

Bison Silicone Kitrestenverwijderaar Kaart 1ml Multi Language Voor het grondig verwijderen van resten uitgeharde siliconenkit.

Beste lezer,Heeft iemand ook ooit meegemaakt om per ongeluk superlijm toch op je hand geraakt? In mijn geval (trap) was het tapijt gelijmd met een Bisonkit-achtig product. Niet het leukste klusje, maar wel nodig om het goed te doen.

Verwijder daarom de oude kitrand volgens deze stappen.