Bdp sensor doormeten

Kan ik die doormeten met een multimeter, zoja hoe doe ik dat ? BDP sensor doorgemeten en gaf juiste weerstand. Tweede test die je kan doen is de wisselspanning meten die eruit komt .

Uiteindelijk heb ik de bdp sensor vervangen en alles oké. Je kunt de stekkers ook even doormeten op de buitenste pinnen. Voor de zekerheid: bdp sensor = TDC sensor, toch?

De inductieve krukassensor bestaat uit een permanente magneet waar een spoel omheen zit.

De magnetische veldsterkte verandert wanneer een . Hoe kan je meten of ie nog goed is en wat zijn de waardes van zo sensor? Insiders beweren dat het de computer niet kan zijn, dus kom ik nu bij de BDP-sensor. Ik heb al van alles gemeten , haal ik de steker los van de BDPsensor .

De motor wil niet aanslaan (vaak warm) naa een poosje wachten slaat de motor . Zoals het probleem omschreven is lijkt het mij ook de BDP sensor. Doormeten kan door de weerstand te meten. Dus ik dacht BDP sensor vervangen en opgelost. Nu heb ik zitten zoeken op het doormeten van een bobine, maar daar is dus niets mee te . Daarnaast verwacht ik nog een probleem met mijn vliegwielsensor. Ze hebben de krukassensor doorgemeten en die kwam uit op.

BDP sensor had in het verleden al eens voor problemen gezorg toen hielp even schoonmaken, maar nu heb ik die maar gewoon vervangen.