Avent flessen etos

Etos biedt je een ruime keus in BPA-vrije flessen. Er wordt tegenwoordig veel gesproken over BPA-vrije flesjes. Etos Mijn baby fles smal 120ml bpa-vrij.

Philips Avent Airflex Medium Flow 3+ Maanden Flesspeen. Philips Avent Natural 3+ Maanden Variabele Flesspenen. Bij onze dochter van en half gebruikten we altijd difrax en avent flessen. Nu weet ik dat er bij de grotere avent flessen er ook een grotereĀ .

Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste Avent antilekbeker, flesspeen bij Etos aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Ik heb mijn zoon gewoon smalle flesjes van Etos huismerk gegeven met de Etos speen. En kost een fractie, Avent is heel duur. We kochten bij Babydump de Philips Avent Natural flesjes omdat. Ik stuurde mijn vriend naar de Etos om een Dr.

Nuby Natural Touch Programmeerbare Flessenwarmer Sterilisator Deluxe incl 240ml flesje NTVPtl. Avent lijkt me gewoon heel praktisch maar vind de flessen niet leuk.